Σχετικά με εμάς

Ιστορικό - Παρουσίαση

Η εταιρία «ΑΝΤΡΙΤΕΚ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» είναι μία εταιρία η οποία είναι «υπέρ του άρτιον» και βρίσκεται στο 16ο χλμ. Λάρισας - Αγίας, Δήμου Τεμπών, Ελλάς. Είναι μέλος της «Adritec Group International (AGI)» και η περιοχή της ευθύνης της είναι κυρίως η Ευρώπη, αλλά έχει επεκτείνει τη δραστηριότητά της παγκοσμίως. Από την ίδρυσή της το 2001, η «ΑΝΤΡΙΤΕΚ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» έχει κερδίσει τη φήμη της για την επαγγελματική εξυπηρέτηση, τη ποιότητα εγκατάστασης, την αξιοπιστία εξυπηρέτησης και τη συνεχή ικανοποίηση των πελατών της στη βιομηχανία της άρδευσης.

Η «ΑΝΤΡΙΤΕΚ ΕΤΡΩΠΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» φέρνει μαζί της μία πλούσια εμπειρία η οποία εκτείνεται σε μία περίοδο 18 ετών και έτσι, έχει αποκτήσει μία εκτεταμένη ομάδα εμπειρογνωμόνων για την ανάπτυξη ολοκληρωμένων συστημάτων στάγδην άρδευσης. Το εργοστάσιό της, το οποίο καταλαμβάνει έκταση 4 εκταρίων, παράγει μία πλήρη γκάμα κυλινδρικών και επίπεδων γραμμών στάγδην, σωλήνων LDPE και σωλήνων HDPE, εκτός από το πλήρες φάσμα εξειδικευμένων εξαρτημάτων το οποίο διαθέτει για τη σύνδεσή τους. Η εταιρεία απασχολεί συνολικά 30 άτομα.

Η ομάδα «ΑΝΤΡΙΤΕΚ ΕΥΡΩΠΗΣ» μπορεί να σχεδιάσει, να εγκαταστήσει ή να εξυπηρετήσει σχεδόν οποιοδήποτε είδος έργου στην αγορά άρδευσης συμπεριλαμβανομένης της λίπανσης - σε ανταγωνιστική τιμή και στην απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Επίσης, οι υπηρεσίες μας προσαρμοσμένες στις ανάγκες των πελατών μας προσφέρονται από την καλά εκπαιδευμένη ομάδα μας, η οποία αποτελείται από ειδικούς διαχειριστές έργων, επιβλέποντες και εξειδικευμένους τεχνικούς, οι οποίοι ταιριάζουν στις διαφορετικές απαιτήσεις κάθε πελάτη, με βέλτιστα αποτελέσματα.

Η δέσμευση της ομάδας της «ΑΝΤΡΙΤΕΚ» να παράσχει κορυφαία σχεδίαση και εγκατάσταση με έμπειρο σύστημα ποιοτικών συστημάτων άρδευσης, εξασφαλίζει στους πελάτες μας εξαιρετική ικανοποίηση.

Επιπλέον, η «ΑΝΤΡΙΤΕΚ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» δίνει μεγάλη έμφαση στη ποιότητα των προϊόντων τα οποία παράγει, ενώ ευαισθητοποιείται σε περιβαλλοντικά ζητήματα. Ασχολείται με τη πλήρη συμμόρφωση με τα διεθνή πρότυπα για τη ποιότητα των πληροφοριών και έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με τα πρότυπα «EN ISO 9001: 2015» και «EN ISO 14001: 2015».

Η «ΑΝΤΡΙΤΕΚ ΕΥΡΩΠΗΣ Α.Β.Ε.Ε.» έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές της ιδρύοντας δύο θυγατρικές εταιρείες, στη Μολδαβία, την «ADRITEC MOLDOVA S.r.l» και στη Ρουμανία, την «ADRITEC ROMANIA S.r.l.» η οποία έχει βραβευτεί με το τίτλο μίας από τις πιο επιτυχημένες γεωργικές εταιρείες στη Ρουμάνικη αγορά.

Ορόσημα
 • 2002

  Έναρξη επενδυτικών προγραμμάτων και αγορά νέων μηχανημάτων.
 • 2003

  Έναρξη επενδυτικών προγραμμάτων και αγορά νέων μηχανημάτων.
 • 2006

  Συνεργασία με τη Ρουμανία και έναρξη της θυγατρικής μας εκεί: «ADRITEC ROMANIA SA».
 • 2006

  Έναρξη επενδυτικών προγραμμάτων και αγορά νέων μηχανημάτων.
 • 2007

  Έναρξη επενδυτικών προγραμμάτων και αγορά νέων μηχανημάτων.
 • 2010

  Έναρξη ενός μεγάλου project στη Ρωσία.
 • 2010

  Συνεργασία με τη Μολδαβία και έναρξη της θυγατρικής μας εκεί: «ADRITEC MOLDOVA SA».
 • 2010

  Αγορά ιδιόκτητων εγκαταστάσεων και αγορά νέων μηχανημάτων.
ISO 9001:2015
ISO 14001:2015
Οικονομικά στοιχεία
Ισολογισμός 2012
31/12/2012
Λήψη PDF
Ισολογισμός 2013
31/12/2013
Λήψη PDF
Ισολογισμός 2014
31/12/2014
Λήψη PDF